URBAN VILLA ZAANDAM NL

  • Date
    August 2014
  • Client
    You are welkome !
  • Tags:
    Achitecture,visuals

About this project

Een nieuw huis op de Zaanse Eilanden? Het begint allemaal met uw idee om een stuk grond te kopen en daarop uw eigen huis te willen (laten) bouwen.
U zelf, uw ideeën, uw wensen zijn onze inspiratie, aangevuld met ons vakmanschap ontstaat in samenspraak – schijnbaar als van zelf – uw gedroomde realiteit.
Architecten en ontwerpers weten als geen ander dat één mooi beeld meer zegt dan duizend woorden. Echter zonder uw idee blijft het bij alleen dat mooie plaatje.

Een nieuwe opgave begint met een frisse kijk.

“Een goede opdrachtgever haalt het meest uit zijn ontwerper” ‘Interactie’ en ‘plezier’ zijn hierbij dan ook sleutelwoorden. Wij werken graag samen met u als opdrachtgever, stap voor stap, naar een optimaal eindresultaat.
Hoewel functionele eisen in het proces een belangrijke rol spelen, zijn we ook op zoek naar het plezier. Niet alleen tijdens het werk, maar vooral het eindresultaat moet plezier uitstralen.
Wanneer een ontwerp met plezier gemaakt is dit aan het resultaat af te zien; “Je kunt er alleen uithalen wat je er in gestopt hebt”, dat wil zeggen, dat u als opdrachtgever dit plezier zal herkennen en er dan ook graag gebruik van zal maken.
En daar gaat het om!
Ook uw ideeën en wensen zetten wij met plezier om in aantrekkelijke en helder plan.

Will be translated soon...